E-learning

E-learning is een van de meest gebruikte instrumenten voor bewustwording. Het is gemakkelijk in te voeren, er kan een breed publiek mee worden bereikt en de medewerker kan kennis opbouwen en toetsen op het moment dat het hem of haar goed uitkomt.
De kennis van eindgebruikers over informatiebeveiliging is vaak een onzekere factor binnen een organisatie. Daarmee kan de werking van genomen maatregelen teniet worden gedaan. E-learning biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in die kennis en deze aan te vullen. Kenmerken van e-learning bij Surity zijn de volgende:
  • Biedt medewerkers concrete handelingsperspectieven.
  • Is effectief voor het overdragen van kennis en werkafspraken.
  • Werkt goed voor inwerkprogramma's en (continue) bijscholing.
  • Maakt bewustzijn binnen de organisatie meetbaar.

Hoe ziet e-learning bij Surity eruit?

De meeste impact bereik je met situaties die herkenbaar zijn voor medewerkers. Daarom maken wij onze (standaard) content passend voor de organisatie door de belangrijkste risico’s te vertalen naar concrete voorbeelden.

In eerste instantie richten we ons op de basiskennis die iedere medewerker moet bezitten. Hiermee leggen we een stevig fundament voor een geleidelijke norm- en cultuurverandering die nodig is voor het verhogen van het beveiligingsbewustzijn. Vervolgens kan verdieping plaatsvinden voor de verschillende doelgroepen (eventueel in een separate leermodule).

Deze aanpak sluit naadloos aan op de manier waarop we in de bootcamps werken aan bewustwording en het creëren van draagvlak.Wij ondersteunen de organisatie verder met het uitnodigen van de deelnemers, het monitoren van de voortgang en het rapporteren en presenteren van de resultaten.

Waar moet je rekening mee houden?

Voor het aanbieden van een leermodule kun je het beste gebruikmaken van een Learning Management System (LMS). Wanneer een organisatie al een eigen LMS-oplossing in huis heeft, kunnen onze modules direct worden ingelezen. Daarnaast kan Surity de leermodule online via onze hostingpartner aanbieden.

Met het finetunen van de content en het inrichten van een leeromgeving gaan opstartkosten gemoeid. Dat betekent dat e-learning voor een kleine groep relatief duur is. In de praktijk is e-learning inzetbaar vanaf ongeveer 50 deelnemers.

Vragen?

Neem dan direct contact op met Surity. We zijn te bereiken via:

Stuur mij een offerte.

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan voor welk type scan u een offerte wilt hebben. Wij sturen u binnen één werkdag een offerte toe.

Neem contact met mij op.

Laat hieronder uw naam en nummer achter en wij nemen contact met u op.

Dank je!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!