Detachering

Er is veel vraag naar goede informatiebeveiligers en het aanbod is al jaren beperkt. Dat betekent dat het voor een organisatie lastig kan zijn om snel de juiste kandidaat te vinden voor het vullen van een vacature. Het tijdelijk inhuren van een Surity-medewerker om de vacature te vullen, kan een mooie oplossing zijn.
Bij een detacheringsopdracht vormt een medewerker van Surity simpelweg een uitbreiding op het personeelsbestand van een organisatie. Wij voeren uit waar op dat moment binnen de organisatie behoefte aan is en waar op dat moment geen geschikt personeel voor aanwezig is. Dat heeft zo zijn voordelen.

Wanneer is detachering een oplossing?

Soms is het lastig om de juiste kennis en capaciteit snel binnen te krijgen. De eisen verlagen is niet verstandig bij een kritiek onderwerp als privacy of informatiebeveiliging. Het tijdelijk inhuren van een Surity-medewerker vormt daarmee een goede oplossing als een organisatie snel over bepaalde capaciteit of expertise wil beschikken. Vaak vullen we via detachering de gaten op die ontstaan door openstaande vacatures, onverwacht vertrek van medewerkers of uitval door ziekte. Hiermee bieden we onze opdrachtgevers een snelle en flexibele invulling op een krappe arbeidsmarkt.

Waarmee kunnen we helpen?

Bij een flexibele invulling is veel mogelijk. Natuurlijk vormt onze expertise op het vlak van informatiebeveiliging, privacy, verandermanagement en bewustwording de basis. Bij een organisatie waar informatiebeveiliging nog in de kinderschoenen staat, is dat vaak in de rol van ‘kwartiermaker’. In veel gevallen zal het echter gaan om het tijdelijk inhuren van specifieke expertise in de rol van Awareness Officer, Onsite Security Officer of Functionaris voor de Gegevensbescherming.

Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van rollen die wij in de vorm van een detacheringsopdracht hebben uitgevoerd.

  • Kwartiermaker: als er nog veel geregeld moet worden voordat een formeel project gestart kan worden.
  • Awareness Officer: maakt mensen bewust en weet vanuit zijn ervaring wat een organisatie nodig heeft en hoe je verschillende middelen moet inzetten.
  • Onsite Security Officer: iemand met verstand van zaken op locatie werkt drempelverlagend.
  • FG / Privacy Officer: helpt de complexe AVG-puzzel te ontrafelen en overzicht en inzicht te creëren.

Voor hoeveel dagen huur ik iemand in?

De tijdsbesteding is veelal afhankelijk van het huidige volwassenheidsniveau en de grootte van de organisatie. Daarnaast speelt de complexiteit van de omgeving en het ambitieniveau van onze opdrachtgever een rol. In de praktijk werken we bij grotere organisaties vaak één of meerdere dagen per week, maar soms is het ook voldoende om één dag per maand langs te komen.

Wil je meer weten over onze detacheringsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Vragen?

Neem dan direct contact op met Michiel Beijer. We zijn te bereiken via:

Stuur mij een offerte.

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan voor welk type scan u een offerte wilt hebben. Wij sturen u binnen één werkdag een offerte toe.

Neem contact met mij op.

Laat hieronder uw naam en nummer achter en wij nemen contact met u op.

Dank je!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!