Bootcamp

Een bootcamp kennen we uit de fitnesswereld als een trainingsvorm waarin een groep op een hoge intensiteit wordt getraind. Samen een doel realiseren en elkaar mobiliseren en activeren is een belangrijke voorspeller voor langdurig succes. Dat is precies wat we met onze awareness bootcamps ook willen bereiken.

In een awareness-campagne richten we ons op de belangrijkste risico’s en maatregelen om in korte tijd iedereen bewust, alert en handelingsbekwaam te maken. Het startpunt is de risicoanalyse en ervaring uit de praktijk. Waar veel organisaties beginnen met een nulmeting om het kennisniveau te testen, gaan wij graag direct met jouw collega’s aan de slag. Deze werkwijze geeft inzicht in het werkelijke awarenessniveau en we kunnen meteen bijsturen op het gewenste gedrag. We doen dit via Awareness bootcamps die zijn gericht op het merkbaar op orde brengen van de basisveiligheid.

Hoe ziet een bootcamp van Surity eruit?

Interactief en snel: de onderwerpen komen in een rap tempo langs en iedereen doet mee. Per bootcamp nemen we ongeveer 25 collega’s mee op reis. Met een dergelijk aantal creëren we maximale interactie, kruisbestuiving en competitie. Tegelijkertijd kan een bootcamp ook gebruikt worden als benchmark om de relatieve volwassenheid (en daarmee risico’s) van de verschillende afdelingen te bepalen.

De volgende onderwerpen komen in elk geval binnen de bootcamp aan bod:

  • De basis op orde
  • Herken risico's op je eigen werkplek
  • EHBO: wat doe je als het desondanks toch misgaat?

Wat is het resultaat van een Surity-bootcamp?

Na afloop staan alle ‘horloges’ weer gelijk. De afspraken zijn helder, de vragen zijn beantwoord en ieder weet wat hij/ zij zelf aan maatregelen moet treffen (eigenaarschap). Daarnaast leidt een gezamenlijke bootcamp al snel tot gesprekken bij de koffieautomaat, het vertrouwen om vragen te durven stellen en elkaar op onveilig gedrag aan te spreken.

Sterk punt van onze awareness bootcamp: binnen 60 minuten is de basisveiligheid merkbaar op orde en zijn medewerkers bewust en alert op de werkplek. Binnen een campagne is een bootcamp natuurlijk prima aan te vullen met e-learning, een phishing-training of een risicoanalyse met de hele afdeling.

Vragen?

Neem dan direct contact op met Surity. We zijn te bereiken via:

Stuur mij een offerte.

Laat hieronder uw gegevens achter en geef aan voor welk type scan u een offerte wilt hebben. Wij sturen u binnen één werkdag een offerte toe.

Neem contact met mij op.

Laat hieronder uw naam en nummer achter en wij nemen contact met u op.

Dank je!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!