Ontbijtsessie 16 januari: workshop jaarplan maken

Ontbijtsessie 16 januari: workshop jaarplan maken

Veel organisatie zullen het herkennen: het AVG-jaar 2018 is voorbij en vol goede moed beginnen we aan 2019. Vorig jaar zijn de vinkjes gezet en nu is het tijd om echt te bouwen aan het 'operationaliseren' van al dat mooie beleid. Maar: wat is nu echt belangrijk en in welke volgorde moet je activiteiten uitzetten? Dat is nog best een lastige puzzel.

Op 16 januari gaan we tijdens het Surity-ontbijt met een aantal gasten in op die puzzel. Vragen die aan bod zullen komen, zijn:

  • Hoe vertaal je een doelstelling op het gebied van informatiebeveiliging naar concrete activiteiten die je gedurende het jaar uitvoert?
  • Welke instrumenten kun je inzetten en wat leveren ze op?
  • Hoe monitor je de voortgang en hoe stuur je eventueel bij?

Zoals je van ons gewend bent, zoeken we daarbij de interactie op en proberen we met een 'hands-on' methode te zorgen dat je zelf in je organisatie de puzzel kunt oplossen. Bij de verschillende instrumenten bespreken we aan de hand van een aantal aspecten de voor- en nadelen, de kosten en de resultaten die je ermee kunt bereiken. Aan het eind van de sessie heb je een aantal concrete doel- en doenstellingen uitgewerkt en een eerste kalender die je helpt om je organisatie alert en veilig te houden.

Als je wilt deelnemen aan de ontbijtsessie, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol=vol.

Inloop is vanaf 07.30u. Iedereen weer aan ‘het werk’ om 08.45u. Wij zorgen weer voor een vers ontbijt en straffe koffie.

Locatie: kantoor Surity, Transportweg 10 in Assen

Surity-koffie-en-croissant Ontbijtsessie 16 januari: workshop jaarplan maken

Michiel Beijer

Geschreven door : Michiel Beijer

­